Vacature Magazijnchef


 

 
 

Bwefar Rental BV Zwolle is per direct op zoek naar :

 

Fulltime meewerkend magazijn-chef (40uur/week)

 

Vacature

Heb jij passie voor logistiek en techniek en wil jij een rol spelen in het proces om juist dié beleving te creëren bij onze klant. Zoek je een baan met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling en zie jij een uitdaging in een uitvoerende en aansturende rol? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

In deze dynamische en veelzijdige functie als meewerkend magazijn-chef ben je verantwoordelijk voor het naleven van de processen en werkinstructies in het magazijn, de materialen die erin staan en middelen die gebruikt worden. Deze dienen in goede staat te zijn, te functioneren en veilig te zijn in het gebruik

Naast het bewaken van de bestaande processen, wordt er een actieve houding van je verwacht t.a.v. het zoeken naar mogelijkheden om te verbeteren. Je inventariseert wat hiervoor nodig is en bespreekt dit met je collega’s van het projectteam en de operationeel leidinggevende. Tevens geef je advies over mogelijke investeringen t.a.v. materialen en middelen.

Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het terrein, het pand en het wagenpark en geef je leiding aan de minimaal twee medewerkers in het magazijn. Je houdt nauw contact met de technische dienst. Vanuit jouw rol ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de registratie van de in- en uitgaande goederen- en informatiestroom en het juiste gebruik van de software. Je bent van nature een kartrekker en je bouwt voortdurend aan je team om het maximale eruit te halen.

Op het moment zijn we bezig met een herstructurering van het bedrijf waar je naadloos in mee kan stromen en in mee kunt denken.

 

Bedrijfsomschrijving:

Bwefar Rental B.V. zet al jaren de toon in het compleet facilitair verzorgen van evenemententechniek in de breedste zin van het woord. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak zijn wij in staat evenementen grenzeloos te voorzien van technische en creatieve ondersteuning. 

Van concept tot evaluatie verzorgen wij en denken wij mee met onze klanten om tot de juiste beleving van hun presentatie, beursstand of evenement te komen.

Onze projecten voeren wij uit met hoogwaardig materiaal dat middels verhuur in en uit ons magazijn gedistribueerd wordt. Deze materialen worden met oog voor detail retour gecheckt na een project om weer in 100% conditie naar het volgende project te worden getransporteerd. Basisreparaties, klein onderhoud en inspecties worden door onze afdeling magazijn en logistiek behandeld en uitgevoerd.

 

Functie-eisen en persoonskenmerken

Wij zoeken in een meewerkend magazijn-chef iemand die:

·       Proactief is en procesmatig kan (mee)denken

·       Kan begeleiden / instrueren en aansturen

·       Snel kan schakelen en onder druk kan werken

·       Technische inzicht en oog heeft voor detail/kwaliteit

·       Commercieel en logistiek inzicht heeft en administratief goed onderlegd

·       Enthousiast en fysiek in staat om in een magazijn (mee) te werken

·       Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke rol

·       Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een flexibele instelling t.a.v. werktijden.

·       In het bezit van een rijbewijs B (en E)

 

Contactinformatie

Hoe zorg jij ervoor dat alle processen in het magazijn zo optimaal mogelijk verlopen en hoe onderhoud je de communicatie tussen de diverse afdelingen?

We horen graag van jou hoe jij hier invulling aan wilt geven.

Stuur dit met je CV naar vacature@bwefar.nl