Vacature: Magazijnmedewerker (m/v)


 


Vacature

Heb jij passie voor logistiek en techniek en wil jij een rol spelen in het proces om juist dié beleving te creëren bij onze klant. Zoek je een baan waarin je (als starter) mee wilt ontwikkelen in een groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van de materialen die ingezet worden voor onze eigen projecten, of die verhuurd zijn aan één van onze klanten. Als de materialen terugkomen, ben jij verantwoordelijk voor de controle van deze materialen op kwaliteit en aantallen en het op de juiste plek opslaan van de materialen in het magazijn.

Verder bestaat je werk uit het opgeruimd en schoonhouden van je werkplek en het magazijn zie je toe op het veilig opslaan van de materialen en voorkomen van schade. Het signaleren en melden van onveilige situaties en/of gebreken aan materialen, inventariseren van de magazijnvoorraad en assisteren in het keuringsproces.

 

Bedrijfsomschrijving:

Bwefar Rental B.V. zet al jaren de toon in het compleet facilitair verzorgen van evenemententechniek in de breedste zin van het woord. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak zijn wij in staat evenementen grenzeloos te voorzien van technische en creatieve ondersteuning. 

Van concept tot evaluatie verzorgen wij en denken wij mee met onze klanten om tot de juiste beleving van hun presentatie, beursstand of evenement te komen.

Onze projecten voeren wij uit met hoogwaardig materiaal dat middels verhuur in en uit ons magazijn gedistribueerd wordt. Deze materialen worden met oog voor detail retour gecheckt na een project om weer in 100% conditie naar het volgende project te worden getransporteerd. Basisreparaties, klein onderhoud en inspecties worden door onze afdeling magazijn en logistiek behandeld en uitgevoerd.

 

Functie-eisen en persoonskenmerken

Ben je proactief en leergierig, kun je snel schakelen en als het moet onder druk werken? Heb je oog voor kwaliteit en detail? Ben je enthousiast en fysiek in staat om in een magazijn te werken en kunt je zelfstandig werken? In het bezit van rijbewijs B (en E) is handig, maar niet noodzakelijk.

Herken jij jezelf hierin, stuur dan je motivatie en je CV naar vacature@bwefar.nl