Bwefar Vriend van E-techniek


 

 Bwefar Rental BV is sinds februari 2015 nu ook vriend van de Elektro en installatie techniek. 

De Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek is een samenwerkingsverband van bedrijven en technische beroepsopleidingen die willen investeren in activiteiten om de instroom in het technisch beroepsonderwijs te vergroten en de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden. Het doel is om de regio Zwolle nu en in de toekomst te voorzien van goede en  gemotiveerde medewerkers in de elektro- en installatietechnische branche!

Sinds een aantal jaren zijn wij als bedrijf al betrokken bij evenementen die door deze stichting georganiseerd worden. Daarnaast is Bwefar er alles aan gelegen om techniek breed te promoten om zodoende technische kennis en kunde voor de toekomst vast te leggen.

Bwefar is leverancier van de evenemententechnische faciliteiten tijdens de jaarlijks terugkerende week van de techniek in het Deltion college, ondersteunt de First lego league en daarbij een scholenteam van basisschool de Wilgenburg en VO school het Meander College.

Techniek promotie is onmisbaar in een theoretische tijd.
Iedereen kent de slogan "zonder transport staat alles stil" maar zonder techniek is er helemaal niks, ook geen transport.


Akim Bwefar