Projecten


Small things make perfection, but perfection is not a small thing

Dit is de lijfspreuk van Bwefar, Professional Event Facilities. Met de grootste aandacht en uiterste precisie nemen onze professionals u de zorg uit handen voor uw complete evenement. Want ‘het totaalplaatje' moet goed zijn. Faciliteiten zijn daarbij onmisbaar. Ze vormen het fundament onder uw gebeurtenis. En dan hebben we het over belichting & geluidstechniek, maar desgewenst ook over media, tribunes, podia, catwalks etc. De techniek van uw evenement wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Het zijn deze puntjes op de ‘i' waaraan je de vakman herkent.

- Wat wilt u met uw evenement?
- Welke sfeer moet het uitstralen?
- Wat voor gevoel moet het oproepen bij de bezoekers?
- Welke boodschap wilt u communiceren?

Is het een vakbeurs, een consumentenbeurs, een mode-evenement, een internationale autoshow, een festival, een televisieprogramma op locatie, een muziekoptreden?

Wij visualiseren uw wens, laten onze artistieke en technische ontwerpers erop los en maken het plaatje compleet. Uiteraard zorgen we ook nog dat alles netjes is afgewerkt. Bwefar maakt gebruik van de beste professionals en de meest geavanceerde licht- en geluidstechniek voor het realiseren van uw totaalplaatje. Een sprankelend lichtontwerp in combinatie met perfecte geluidstechniek vormen de basis daarvan. Wij zijn niet merkgebonden en prefereren de toepassing boven de merknaam.

Kwaliteit heeft een naam: Bwefar